نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

شروط عجیب در قرارداد مدافع پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس ناچار شده برای تمدید قرارداد مدافع چپ فصل گذشته خود تن به شروط عجیبی دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 24
کد خبر: ۲۰۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد نادری، مدافع چپ ایرانی کورتریک بلژیک یکی از خرید‌های فصل گذشته پرسپولیس بود. باشگاه پرسپولیس نیز بلافاصله پس از اتمام لیگ هجدهم، مذاکرات متعددی با کورتریک داشت و خود نادری هم در تلاش بود تا رضایت باشگاه را برای ماندن در ایران جلب کند که در نهایت موفق شد با آن‌ها به توافق برسد.

 

در همین ارتباط شنیدیم باشگاه پرسپولیس برای حفظ محمد نادری زیر بار شروط عجیب باشگاه بلژیکی کورتریک رفته به این شکل که در صورتی که تیم پرسپولیس بتواند از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به دور بعد صعود کند، موظف است ۲۰ هزار یورو به باشگاه کورتریک بپردازد.

 

اگر تیم پرسپولیس موفق شود پس از گذر از یک‌هشتم نهایی به مرحله یک‌چهارم لیگ قهرمانان آسیا برسد آنگاه باید ۶۰ هزار یورو به تیم بلژیکی بدهد. چنانچه پرسپولیس به نیمه‌نهایی صعود کند موظف است طبق توافق صورت گرفته ۸۰ هزار یورو به کورتریک پرداخت کند. اگر هم تیم پرسپولیس بتواند از نیمه‌نهایی غرب آسیا به سلامت عبور کرده و به فینال آسیا برسد باید ۱۰۰ هزار یورو به حساب تیم کورتریک بلژیک واریز کند!

 

در واقع اگر پرسپولیس به فینال لیگ قهرمانان آسیا برسد باید حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان (به پول ایران) به باشگاه کورتریک بلژیک بپردازد. پرسش اینجاست؛ این ۲۰، ۶۰، ۸۰ یا ۱۰۰ هزار یورو واقعاً به حساب باشگاه بلژیکی واریز می‌شود یا اینکه قرار است به جیب برخی دلالان (اسمش محفوظ بماند!) برسد؟

 

 

منبع: خبرورزشی

ارسال نظر